برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:بررسی پایدارسازی گود به روش انکراژ(میل مهار)،فایل پاورپوینت
تاریخ ایجاد28/02/2018 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 47قیمت: 8800 تومان
تعدادمشاهده1
فایل پاورپوینت بررسی و مطالعه پایدارسازی گود به روش انکراژ(میل مهار)،
بخشی از مطالب:
میخ کوبی دیواره ها یا نیلینگ به معنای تسلیح برجای توده خاک موجود با نصب میلگرد های فولادی (Nails) در فواصل نزدیک به هم در یک سطح شیبدار و یا در محل گودبرداری به صورت قائم و با اجرای از بالا به پایین (Top Down Construction) می باشد.
يکی از پركاربردترين روشهاي گودبرداري عميق و پايدارسازي شيبها كه اساس آن افزايش تنشهاي مقاوم گوهي گسيختگی خاک است، روش ميل مهار )انکراژ( میباشد. در اين روش، همانند روش ميخکوبی)نيلينگ( از يک المان فولادي )كابل )استرند( يا ميله)، جهت افزايش مقاومت برشی سطح گسيختگی شيروانی استفاده میشود.
علاوه بر اين، با استفاده از نيروي پيشتنيدگی ايجاد شده در كابل، نيروي اصطکاک موجود در سطح گسيختگی و در نتيجه ضريب اطمينان پايداري گوه گسيختگی افزايش میيابد ) شکل1). به طوركلی به دليل وابستگی اين روش به نيروي انسانی ماهر و تجهيزات خاص، روش گرانتري نسبت به روش نيلينگ میباشد و استفاده از آن تنها در شرايطی كه جابجايیها و تغييرمکانهاي جداره گود در وضعيت نامطلوب قرار دارد، توصيه میشود. در اين نوشتار به بررسی كامل اين روش پرداخته شده است.
فهرست مطالب : مقدمه کلیات مصالح و قطعات المانها (تاندونها) 1-میله های فولادی و کابلها 2-اسپیسرها و سنترلایزرها 3-سایر انواع انکرها و مصالح تاندونها گروت سیمان انواع سیستمهای انکراژ 1-انکراژ با شفت مستقیم و گروت ریزی ثقلی 2-انکراژ با شفت مستقیم و تزریق گروت با فشار 3-انکراژ با پس تزریق 4-انکراژ نوک پهن کاربردهای سیستم انکراژ 1-دیوار نگهبان 2-پایدارسازی شیب 3-سازه های متصل به زمین
این فایل با فرمت پاورپوینت در 47 اسلاید عمدتا قابل ویرایش و مفید تهیه شده است.
کلمات کلیدی مرتبط: فایل ,پاورپوینت , بررسی و , مطالعه , پایدارسازی , گود به روش ,انکراژ( ,میل , مهار)، , , ,. ,