برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب: بررسی سیاست های برنامه ریزی مسکن, بافت فرسوده در ایران - پاورپوینت
تاریخ ایجاد24/05/2017 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 71 اسلایدقیمت: 5800 تومان
تعدادمشاهده91
دانلود پاورپوینت بررسی سیاست های برنامه ریزی مسکن بافت فرسوده در ایران 71 اسلاید
مطالب مرتبط دراین زمینه :
شکل گیری برخی از محلات و مناطق شهرهای بزرگ بنا به دلایل متعدد به گونهای است که با ضوابط و معیارهای شهرسازی و معماری امروز به ویژه در کلان شهرها مغایرت دارد. این بافت به مرور زمان فرسودهتر شده و علاوه بر فرسودگی ابنیه، شبکه تاسیسات شهری آنها نیز فرسوده شده و کارکردهای شهری خود را از دست می دهند.
فهرست مطالب : نوسازی در راستای سیاست توسعه درونی
تعاریف بافت فرسوده ارتباط بهسازی بافت فرسوده و مسکن
گذری بر برنامه های توسعه
بافت های فرسوده در برنامه های توسعه
دولت ومسکن بافت فرسوده
طرح جامع مسکن تبصره 6 قانون بودجه قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن
رویکرد دولت به بافت فرسوده
مشارکت مردمی توانمند سازی
نقدی بر سیاسات های در دست اجرا
نتیجه گیری
مقدمه :
این بود که سیاست توسعه درونی( درونزا ) – ناشی از ایجاد الگوهای شهر فشرده و مطرح شدن مباحث توسعه پایدار- جایگزین دیگر راه حل ها گردید و به قولی برنامه ریزان شهری تازه دریافتند که آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم.
چرا سیاست توسعه درونی؟ سیاست های توسعه درونی شهر، نسبت به سایر سیاست های توسعه شهری از مزیت نسبی ، بخاطر کاهش در هزینه های آماده سازی، نگهداری، امنیتی و انتظامی شهر و دسترسی سهل تر به خدمات شهری برخوردار بود . به عبارت بهتر ، به لحاظ اقتصادی به صرفه تر خواهد بود. اصطلاح توسعه درونی( توسعه درونزا)بر اساس تعریف خود؛ نوعی نوسازی،بهسازی و به نوعی دوباره قابل استفاده نمودن مناطق شهری موجود است ؛ که معمولا این امر در مناطقی انجام می گیرد که یکپارچگی و انسجام خود را از دست داده و در حال متلاشی شدن است .
کلمات کلیدی مرتبط: دانلود , پاورپوینت , بررسی , سیاست های ,برنامه ریزی , مسکن ,بافت ,فرسوده در ,ایران ,71 اسلاید , ,مطالب مرتبط دراین زمینه : , ,شکل گیری برخی از محلات و مناطق شهرهای بزرگ بنا به دلایل متعدد به گونهای است که با ضوابط و معیارهای شهرسازی و معماری امروز به ویژه در کلان شهرها مغایرت دارد. این بافت به,