برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی تحلیل و مقایسه فضای آموزشی داخلی و خارجی پاورپوینت
تاریخ ایجاد05/12/1397 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 51قیمت: 4800 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت تحلیل و مقایسه فضای آموزشی داخلی و خارجی
فایل پاورپوینت تحلیل دانشگاه آزاد هنرهای اسلامی تبریز و تحلیل مدرسه باوهاوس آلمان،در حجم ۵۱ اسلاید
بخشی از مطالب: آموزش و یادگیری بخش مهمی از زندگی هر انسان است و همه انسان ها در طول زندگانی خود تحت تعلیم و آموزش قرار می گیرند این امر در مقاطع مختلف تحصیلی و در فضاهای گوناگون مانند مهد کودک، دبستان راهنمایی و دبیرستان و .... صورت می گیرد.
به لحاظ اینکه فضا و محیطی که در آن به امر آموزش و یادگیری پرداخته می شود تاثیر بسیار مهمی در امر یادگیری دارد دقت در طراحی و ساخت این فضاها باید مورد توجه معماران و برنامه ریزان کشوری قرار گیرد و طراحی اینگونه فضاها به نحو احسن انجام شود.
در طراحی فضاهای آموزشی دو مورد اساسی وجود دارد که نقش بسیار مهمی را در چگونگی طراحی این فضاها بازی می کند و آن دو مورد که یکی جنسیت افراد استفاده کننده از فضا و دیگری مقطع تحصیلی افراد استفاده کننده می باشد اصول کلی فکر یک طراح را برای طراحی مشخص می کند. دانشگاه هنر اسلامی تبریز یکی از دانشگاههای شهر تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی است. این دانشگاه، که اولین دانشگاه تخصصی ایران در حوزه هنرهای اسلامی است، در مهرماه سال ۱۳۷۸ خورشیدی با پذیرش ۲۴۱ نفر دانشجو در رشتههای تحصیلی طراحی صنعتی و فرش و معماری تأسیس شده و شروع به فعالیت نمود.
فهرست مطالب
۱٫تحلیل اقلیمی ۲٫معرفی پردیس های دانشگاه ۳٫عملکرد فرم دانشگاه ۴٫قرارگیری حجم درسایت ۵٫تحلیل کامل پلان های طبقات ۶٫همجواری ها ۷٫نورگیری ها ۸٫دیاگرام ارتباطی فضاها ۹٫دسترسی های داخلی و خارجی
معمار برجسته آلمانی و بنیانگذار مدرسهٔ مشهور باهاوس بود. از ۱۹۱۰ تا ۱۹۲۵ با آدولف مایِر همکار بود. حاصل فعالیت وی در این سالها کارخانه فاگوس بود که از شاخصترین نمادهای جنبش مدرن به شمار میآید. در ۱۹۱۹ باوهاوس را در وایمار تأسیس کرد که والاترین دستاورد فعالیتهای آموزشی او به منظور تلفیق خلاقیت هنری با مقتضیات تولید صنعتی بود. تغییر مکان مدرسه به دِسائو در ۱۹۲۵ آغاز عصر فناوری در معماری مدرن بود که از معماران معاصر هلند تأثیر میپذیرگروپیوس پس از تحصیل در مونیخ (۱۹۰۳-۱۹۰۴) و برلین (۱۹۰۵-۱۹۰۷) به دفتر پِتِر بِه رِنس پیوست و نزد او به اهمیت و شکوه پیشرفت صنعتی به عنوان نمودی از ظهور یک فرهنگ تازه پی برد. فت و به آفرینش چندین اثر دارای اهمیت بینالمللی انجامید. گروپیوس در ۱۹۲۸ باوهاوس را ترک کرد و به آزمودن اندیشههای جدیدی در شهرسازی و تیپولوژی خانه مشغول شد. با روی کار آمدن نازیسم به انگلیس، و سپس در ۱۹۳۷ به بستن مهاجرت کرد، در آنجا به تدریس در دانشگاه هاروارد پرداخت و به فعالیتهای حرفهای خود نیز ادامه داد.
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت , تحلیل و , مقایسه ,فضای آموزشی داخلی و خارجی , , , ,فایل ,پاورپوینت ,تحلیل , ,آموزش و , یادگیری ,تحلیل اقلیمی , , پردیس های دانشگاه ,۳٫عملکرد فرم دانشگاه ,۴٫قرارگیری حجم درسایت ,۵٫تحلیل کامل پلان های طبقات ,۶٫همجواری ها ,۷٫نورگیری ها ,۸٫دیاگرام ارتباطی فضاها ,۹٫دسترسی های داخلی و خا,