برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
تاریخ ایجاد08/02/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: قیمت: 4300 تومان
تعدادمشاهده1
فایل اسکچاپ سه بعدی ویلا
فایل اسکچاپ سه بعدی ویلا بخشی از مطالب:
برای عملیاتی شدن یک پروژه چون طراحی ویلا ، در کنار مطالعه ایده پرداختن به اصول اولیه طراحی از جمله نورپردازی، هندسه، الحاق و حذف حجم ها یا سطوح و خطوط، تناسبات به کاررفته، ریتم و تکرار موجود در بنا، عناصر تک و مجرد و عناصر تکراری از اهمیت بالایی برخوردار است. ویلا (به فرانسوی و انگلیسی: Villa) به ساختمانی گفته میشود که در تعریف امروزه از چهار طرف به بیرون نما داشته باشد و معمولاً آن را در اطراف شهرها یا در ییلاقها میسازند. البته در بعضی از کشورها قوانین ساخت و ساز به شهروندان اجازهٔ ساخت ویلا در داخل شهر را میدهد و خانههای مسکونی به صورت ویلایی ساخته میشوند.
ییلاق به مناطق سردسیری که عشایر در کوچ سالانه خود به عنوان اقامتگاه بهاره و تابستانه انتخاب میکنند گفته میشود. در مقابل به مناطق گرمسیری که عشایر به عنوان اقامتگاه پاییزه و زمستانه خود انتخاب میکنند قشلاق گفته میشود. بیشتر عشایر و ایلات به ییلاق و قشلاق میروند.
تا قبل از جنگ اول جهانی عشایر بدنه اصلی جامعه در مناطق کوهستانی ایران را تشکیل میدادند. برای مثال،در دوره جنگ های روس – ایران بخش مهمی از مردم ارسباران، که بار اصلی جنگ را به دوش میکشیدند، زندگی عشایری داشتند.
بنابر این طبیعی است که تنظیم سکونتگاه حافظان مرزها دغدغه اساسی حکومت مرکزی بود. خودمختاری عشایر تا حد زیادی در حفاظت مراتع ییلاق ها مؤثر بود و دولت مرکزی دخالت چندانی در تخصیص چراگاه به ایلات متخاصم نداشت. مرکز گرایی افراطی دوران رضا شاه قواعد بین ایلی را مختل کرد.
ساخت ویلاها از جمهوری روم باستان شروع شد و در آن زمان ساختمانهای ارزشمند افراد طبقه بالای اجتماع به صورت ویلا در محوطهها یا باغهای وسیع ساخته میشدند که بعد از فروپاشی امپراتوری روم توسط کلسیا کاربریشان تغییر کرد و به صورت صومعه استفاده میشدند و در قرون وسطی بعد از تعمیر و تغییراتی دوباره به صورت ساختمانهای اشرافی مورد استفاده قرار میگرفتند.
در ایران در فرهنگ عامه معمولاً به خانههایی که نمای چهار طرف داشته باشند یا سقف شیبدار داشته باشند خانههای ویلایی گفته میشود و در شمال ایران به خاطر اقلیم مرطوب اکثر خانهها به صورت ویلایی ساخته میشدند و با گسترش شهرها از تعداد ویلاها در مراکز شهرها کاسته شد ولی در حومه و شهرکهای ویلاها به چشم میخورند. معماری ، عمران ، شهرساز