برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت معرفی جرثقیل برجی
تاریخ ایجاد15/02/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: قیمت: 4300 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت معرفی جرثقیل برجی
پاورپوینت معرفی جرثقیل برجی
بخشی از مطالب:
جرثقیل برجی یا تاور کرین در واقع سازه ای است که معمولاً در کنار ساختمان های در حال ساخت یا سایر پروژه های عمرانی قرار میگیرد و شامل یک پایه یا برج ، یک بازو ، اطاقک فرمان ، وزنه برای حفظ تعادل ، قلاب ، کابل ، قرقره و … میباشد.
تاورکرین (جرثقیل برجی، tower crane )اسامی مختص این ماشین میباشد یکی از مهمترین و کارآمد ترین ماشین در بخش برج سازی ،راه سازی ،سد سازی ،و اصولا در هر پروژه که نیاز به جابجایی های گسترده ووسیع اجسام در یک فضای مشخص با تسلط کامل ومانور 360درجه بر روی پروژه از بالا می باشد. تاور کرین یا جرثقیل برجی اجسام سنگین را تا ارتفاع معینی بالا برده و سپس اقدام به جا به جایی آن در شعاع های گوناگون می کند. با توجه به قدرت مانور بالای تاورکرین در زمینه ی باربرداری، از این وسیله در صنایع مختلف استفاده می شود.
مشخصات جرثقیل برجی ۱. فلش (Jib) ۲. کنفلش (Counter Jib) ۳. قطعات ارتفاعی (سکشنMast section) تعداد آن طبق کاتالوگ سازنده ۴. قطعه اصلی (Main base) ۵. گردان ۶. کله قندی (Cat head) ۷. سیم بکسل ها: الف) قلاب = طول کنفلش + طول فلش + ارتفاع ×۴ ب) شاریوت (سیم عقب = طول فلش و سیم جلو = طول فلش ×۲) ۸. سیستم ارتفاع دهنده: با توجه به نیاز خریداری می شود (کاج، پالونی، قطعه گیر، مونوریل، جک و پمپ) ۹. وزنه های کنترل بالانس: مقدار و تعداد آن طبق دستورالعمل کارخانه سازنده ۱۰. محاری ها (Tie bar) ۱۱. کابین استقرار اپراتور ۱۲. تابلو برق ها ۱۳. کابل های ارتفاعی: طول آن برابر طول ارتفاع خریداری شده ۱۴. سیستم نصب: الف) کالسکه (بوژی ها، شاسی کالسکه، وزنه های بتونی): باید قابلیت ریل رو بودن را داشته باشد و با توجه به شرایط روی ریل نیز نصب شود. ب) پایه تثبیت: (غرق در بتون)این سیستم معمولا در پروژه های با فضای نصب کمتر استفاده می شود و همیشه در فنداسیون باقی خواهد ماند.
قدرت باربرداری در تاور مبنی بر ساختار آن ها می باشد که تا چه تناژی را میتواند از روی زمین بلند کند، این کار توسط الکتروموتور انجام می شود و الکتروموتور به گیربکس و از گیربکس به درام یا همان وینچ متصل است و توسط وینچ مقدار نیاز سیم بکسل تا ارتفاع مورد نیاز دستگاه و رابطی به نام هوک قلاب به بار متصل می گردد. لازم به ذکر است پس از راننده و فرمان هدایت، کلیه سیستم فوق توسط یک سری میکروسوئیچ در حال کنترل است تا دستگاه بار بیش از حد مجاز را (تناژ) از روی زمین بلند نکند و ایمنی دستگاه حفظ گردد.
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت معرفی , , جرثقیل ,برجی , ,پاورپوینت معرفی جرثقیل برجی , , , , ,جرثقیل برجی یا ,تاور کرین در واقع ,سازه ای , ساختمان های , ,تاورکرین (جرثقیل برجی، tower crane ) ,جرثقیل برجی , جرثقیل برجی , فلش (Jib) , کنفلش (Counter Jib) , قطعات ارتفاعی (سکشنMast section) تعداد آن طبق کاتالوگ سازنده ,