برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی بهسازی و نوسازی بافت های تاریخی
تاریخ ایجاد29/02/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: قیمت: 5300 تومان
تعدادمشاهده1
بهسازی و نوسازی بافت های تاریخی
بهسازی و نوسازی بافت های تاریخی بخشی از مطالب:
شهرها و فضاهاي شهري نيز به مشابه بسياري از مصنوعات بشري و در اثر گذشت زمان شرايط و موقعيت هاي اقليمي، اتفاقات و حوادث گوناگون دست خوش فرسودگي در کالبد و در برخي موارد عملکرد خود گشته اند. توجه به بهسازي و نوسازي بافت هاي تاريخي شهر و به طور کلي دخالت در بافت قديم همواره يکي از مسائل اساسي شهرهاي تاريخي و شهرهايي که داراي هويت و روحيه خاص بوده اند مي باشد. سلسله اقداماتی که به منظور بهبود کالبد در کوتاهمدت صورت میگیرد و شامل چهار اقدام تعمیرات، حفاظت، حمایت و استحکام بخشی بوده که روی هم مفهوم فیزیکی بهسازی را توانبخشی معنی میکنند.
مجموعه اقداماتی که ساختارهایی نو را به جای بناهای قدیمی مینشاند یا جلوه بسیار نو به آن میدهد.
به معنای بازسازی مکانیکی و بدون در نظر گرفتن ابعاد فکری و نظری نو پرداز یک وضعیت ساختاری معماری و یا شهرسازی تخریب شده است.
از میان شهرهای استان یزد، میبد یکی از نمونه های نادر شهر باستانی ایران به شمار می رود که هنوز بسیاری از پدیده ها و عناصر شهری قدیم مانند:کهندژ، شارستان، ربض (بیرونه ها) و اجزای آن و همچنین آثار گسترش شهری قدیم و در دوران مختلف را می توان در آن تشخیص داد. وجود نارین قلعه، خانه سالار، برج کبوتر خانه، آب انبار کلار، مسجد جامع، چاپار خانه، یخچال خشتی، مجموعه کاروانسرایی در داخل شارستان در ثبت باغ شهر میبد در فهرست آثار ملی نقش عمده ای را ایفا کرده است.
و آن را در ردیف شهرهایی نظیر مدینه تونس ،مزارا در ایتالیا و دورهام و بث در انگلیس قرار داده است. این بناهای تاریخی و فرهنگی جوهره پذیرش روزانه صدها گردشگر داخلی و خارجی را دارد. اما لازمه به فعلیت رسیدن این جوهره، کشیدن دستی با اراده و پشتوانه بر ظاهر این بناهای با عظمت است.
با وجود جاذبه های فراوان گردشگری در شهر میبد هنوز آنگونه که انتظار می رود این صنعت بر امر بهسازی و نوسازی تاثیر گذار نبوده است. هر چند نمی توان تاثیرات آن را در بهسازی مجموعه کاروانسرایی، تغییر کاربری آب انبارها به صنایع زیلو بافی و فرش بافی نادیده گرفت. اما با در نظر گرفتن مواردی چون؛ اصل وجود باغشهر و جلوگیری از تخریب بافت، الگو گیری از نمونه های جهانی با حفظ ارزشهای بومی منطقه، اهمیت دادن به نیازهای گردشگری با توجه به شاخص های جهانی می توان آینده ای روشن برای توسعه صنعت گردشگری و به تبع آن گسترش فعالیت های نوسازی وبهسازی پیش بینی کرد.
کلمات کلیدی مرتبط: بهسازی و , نوسازی ,بافت های , تاریخی , ,بهسازی و نوسازی بافت های تاریخی , , فضاهاي شهري , معماری و یا ,شهرسازی ,