برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت ضوابط طراحی فضاهای آموزشی
تاریخ ایجاد03/09/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 28قیمت: 8800 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت ضوابط طراحی فضاهای آموزشی ، در حجم ۲۸ اسلاید قابل ویرایش
بخشی از مطالب:
از آنجا که معماری یک فرایند فرهنگی بسیار تاثیر گذار بر ذهنیت جوامع بشری است , پیچیده گیهای منحصر به فردی دارد. این پیچیده گیها در جوامعی که چالشهای تاریخی , فرهنگی زیادی پشت سر گذاشته اند , از شدت و اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.معماران که بنا به تعریف متفکران و فرهنگسازان , پیشگامان جامعه هستند , نقش ویژه ای در حرکت تمدن سازی اینگونه جوامع بعهده دارند.اگر پنداریم که معماری , خود قابلیت دگرگونی اجتماعی را دارا می باشد , با برانداختن کنش های متقابل اجتماعی و ایجاد کنش و واکنش و تعاملی صحیح و مستمر ما بین سه اصل انسان , معماری , فرهنگ خواهیم توانست با وارونه کردن فضاهای منفی قلمروئی به رشد رسیده را تعریف نمائیم. پیدایش ابتدایی ترین نیاکان ما بر روی کره زمین را در حدود ۱ میلیون سال پیش می دانند . انسان از روزهای نخستین زندگی نیاز به سرپناهی برای محافظت خویش از گزند جانوران ، سرما ، گرما و دشمنان خویش داشت . ابتدا بدون آنکه فکر معمارانه داشته باشد در غارها زندگی می کرد که آثار آن در غارهای ایران از جمله دو غار معروف هوتو و کمربند در نزدیکی بهشهر به چشم میخورد . تاریخ تشکیل شهر در ایران به گذشته های دور میرسد . در قدیم شهر را شارستان مینامیدند و در اطراف آن دیواری عریض میکشیدند که بارو نام داشت . در سایه امنیت و رشد اقتصادی هر شهر ابتدا بناهای مسکونی و سپس سایر بناها از جمله بناهای مذهبی و آموزشی به وجود آمدند . پادشاهان هخامنشی نخستین کسانی بودند که به جهت اداره کشوری با چنان وسعت نیاز به دبیران و منشیان کارآزموده داشتند که میبایست در طی دوره های معین تعلیمات لازم از جمله خواندن و نوشتن را در مرکز آموزشی می آموختند ، هرچند که از مراکز آموزشی آن دوران اطلاعات کاملی در دست نیست . از مراکز آموزشی مهم در عهد ساسانیان میتوان به مدرسه جندی شاپور در اهواز اشاره نمود ، در دوره سامانیان نیز در پایتخت بخارا تعدادی مدرسه ساخته شد و همچنین در دوره صفویه و قاجار نیز گسترش فضاهای آموزشی رشد و تجلی یافت . مدرسه دارالفنون هم به دستور و همیت امیر کبیر در این دوران ( قاجاریه ) ساخته شد . دارالفنون در روز پنجم ربیع الاول ۱۲۶۸ هجری قمری ، ۱۳ روز پیش از کشته شدن امیرکبیر و با حضور ناصرالدین شاه شروع به کار کرد. دارالفنون را اولین دانشگاه یا مرکز آموزش عالی طراحی شده در ایران مینامند که در آن رشته هایی چون پیاده نظام ، سواره نظام ، توپ خانه ، مهندسی ، پزشکی و جراحی ، داروسازی و کانی شناسی توسط هفت استاد اتریشی تدریس میشد . این بنا در خیابان ناصر خسرو فعلی در تهران واقع شده است . و…
فهرست مطالب: مقدمه مطالعات اقلیمی جدول بیوکلیماتیک دما و رطوبت هوا تعیین مصالح ساختمانی فرم ساختمان در رابطه با اقلیم انتخاب جهت استقرار ساختمان تهویه استانداردها و نظام حاکم برفضاهای آموزشی آلودگی صوتی عناصر تاثیر گذار و اقداماتی در جهت کاهش آلودگی صوتی اصول طراحی فضاها رنگ ها ویژگی فضای آموزشی مهمترین خصوصیات در ساختار کلی یک مدرسه جدول فیزیکی سرانه فضایی دانش آموزان در فضاهای آموزشی سرانه مدارس روستایی و شهری
این فایل با فرمت پاورپوینت در ۲۸ اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.