برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی سازه های خرپایی پاورپوینت
تاریخ ایجاد01/02/2018 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 30قیمت: 6800 تومان
تعدادمشاهده2
دانلود پاورپوینت با موضوع سازه های خرپایی
بخشی از مطالب:
خرپا از متداولترین فرمهای سازهای است که در انواع ساختمانها و ماشینها به کار میروند. ساختمانهای خرپایی، در مقابل نیروهای وارد آمده مقاومت بسیاری دارند و از لحاظ اقتصادی نیز ساخت آنها مقرون به صرفه است. از اتصال میله های سبک به صورت مثلثی و با اتصال مفصلی خرپا به وجود می آید . این ترکیب ، ساختمان پایداری را تشکیل می دهد که معمولاً برای پوشاندن سقف ( به خصوص در دهانه های بزرگ ) و پل ها به کار برده می شود . خرپا ، مجموعه ای مثلثی شکل است که بارها را به وسیله ترکیبی مثلثی شکل از اعضا با اتصال مفصلی به تکیه گاهها منتقل می کند.
دليل آنكه چرا خرپاها به شكل مثلثي اند اينست :شكل 1-1 را درنظر ميگيريم كه در آن چهار ميله يAB وBC وCD وAD در مفاصلA وB وC وD به هم متصل شده اند . فرض ميكنيم اين دستگاه درA وD روي دو تكيه گاه تكيه داشته باشد و در نقطه ي B به آن نيرويي وارد مي آيد . چنانچه عملاً چنين دستگاهي بسازيم و به آن نيروي نامبرده را وارد كنيم خواهيم ديد كه آن دستگاه صلبيت كافي نداشته وبه صورت شكل نقطه چين در خواهد آمد . حال اگر دو مفصل B و D ( و يا A وC ) را با ميله اي به هم متصل كنيم خواهيم ديد كه دستگاه حاصل نيروي وارده به آن را بدون آنكه صلبيت و شكل خود را از دست بدهد به تكيه گاهها منتقل خواهد نمود چنانكه ملاحظه مي كنيم با افزودن ميلهBDدستگاهي حاصل مي شود كه متشكل از دو مثلث است .
به عنوان مثال مي توان براي پوشاندن دهانه ي AB در شكل الف و انتقال بار P به دو تكيه گاه A وB خرپايي به صورت شكل ب طرح كرد و ساخت . فرم عمومي خرپا از تغييرات لنگر خمشي تبعيت ميكند با اين انتخاب از ظرفيت مصالح استفاده ي بيشتري به عمل مي آيد و كارايي فرم ساختمان افزوني مي يابد . ضمناً در خرپاهايي كه اعضاي بالايي يا پائيني آنها مايل هستند ميله هاي مايل علاوه بر تحمل لنگر خمشي با ايجاد مؤلفه اي در جهت قائم به تحمل بخشي از نيروي برشي نيز كمك مي كنند.خرپاي شكل ب از نظر ايستايي معين مي باشند به عبارت ديگر در اين خرپا حداقل تعداد عضو كه براي تعادل ضروري مي باشد وجود دارد . در خرپاهايي از اين قبيل هر عضو در حفظ و تعادل و پايداري كل جسم داراي نقش اساسي است . بنابراين چنانچه عضوي از يك خرپاي ايستائي معين به علتي گسيخته گردد و يا از ميان برداشته شود تعادل خرپا دچار اختلال خواهد شد.